Over Ons
Het bedrijf

Ninetyfour Interieurbouw vervaardigd sinds 1994 meubelen op maat voor bedrijven en particulieren. Waaronder inloopkasten, kamers en suite, badkamermeubels, maatkeuken, presentatiewanden etc… Wilt u een impressie krijgen van de vele mogelijkheden die wij bieden, klik dan op het blokje projecten, om enkele foto’s te bekijken.

Hoe gaan wij te werk…

In de meeste gevallen bezoeken wij de klanten thuis. Zo krijgen wij een duidelijk beeld van de stijl van het interieur en de wensen die onze klanten hebben. De meesten weten duidelijk aan te geven wat ze willen, en hebben zelf een ontwerp, schets of afbeelding van het te maken meubel. Aan de hand van deze gegevens en het eerste gesprek volgt er een vrijblijvende offerte met een vaste prijs en een duidelijke omschrijving van het te leveren eindproduct. Tevens is het mogelijk om een ontwerp te laten maken door een van onze architecten waar we mee samen werken.

Ninetyfour staat voor

- Kwaliteit en vakmanschap -
- Zeggen wat we doen, en doen wat we zeggen -
- Maatwerk naar eigen idee of ontwerp -

The Cube®
The Cube® is een door Ninetyfour bedacht veelzijdig inzetbare meubellijn die volledig naar eigen wens qua afmetingen en afwerking is samen te stellen. Onbehandeld Frans eiken mozaïek parket, met een dikte van 8mm en een vlakverdeling van 16cm x 16cm, vormt de basis van het meubelstuk dat kan dienen als pilaar, bijzettafel, bank, roomdivider ect.

De unieke naamvoering van elk type Cube® komt voort uit het aantal breedte, diepte en hoogte vlakken. Zo is de Cube236 32cm breed, 48cm diep bij een hoogte van 96cm.
Naast het type geven ook het brandmerk en de inwendige knikker de Cube® zijn eigen identiteit.

Kom langs in de werkplaats om live je eigen Cube® gebouwd te zien worden.

Maak nu vrijblijvend een afspraak!


Wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk terug!

Ninetyfour
Marsteden 82
7547 TD
Enschede
Nederland
+31(0)6-53786339